THE CUISINE OF THE TUSCAN ISLANDS - SYLLABUS
Lesson 1 - lezione 1
October 21st - 21
Ottobre 2013 - 2:30 - 5:30 pm
Atlantic Bonito preserved in olive oil -
Palamita (sarda-sarda)sott’olio
Pasta with black ink sauce - Pasta al Nero di
seppia
Fried anchovies - Acciughe dorate
Stuffed anchovies - Acciughe ripiene
Lesson
2 - lezione 2
October 22nd - 22 Ottobre 2013 - 2:30 - 5:30 pm
Salted Tuna fish - Tonnina
Monk fish sauce - Sugo di pescatrice
Fish soup with cauliflower - Minestra di
pesce col cavolfiore
Prikly pears - Fico d’India
Lesson
3 - lezione 3
October 23rd - 23 Ottobre 2013 - 2:30 - 5:30 pm
Fried fish in vi negar - Pesce scavecciato
Sea Urchins - Ricci di mare
Stuffed Squid - Totano ripieno
Squid with swiss chard - Totano con la
bietola
Lesson 4 - lezione 4
October 24th - 24 Ottobre 2013 - 2:30 - 5:30 pm
Beans soup - Minestra di fagioli
Salted cod fish in sweet and sour sauce - Baccalà in agrodolce
Greater amberjack in green sauce - Ricciola
al verde
Cookies with anis seeds - Biscottoni all’anice
Lesson 5 - lezione 5
October 25th - 25 Ottobre 2013 - 2:30 - 5:30 pm
Fish soup - Zuppa di pesce (Cacciucco)
Vegetables soup with eggs - Zuppa di verdura
con l’uovo
Soup of anchovies, potatoes and green beans - Zuppa di patate, fagiolini
e acciughe
Salted cod soup - Zuppa di baccalà
Dried fig and chocolate cake - Panficato
The lessons take place Monday October 21st through Friday October 25th.
The price of the course is 500 euros.
For more information contact:
info@gigliocooking.com
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