Wednesday, March 19, 2014

CALENDARIO PROSSIMI EVENTI - CALENDAR NEXT EVENTS



Thursday March 20:
10:00 am - 01:00 pm: Special Lesson: Vegetables:
http://gigliocooking.blogspot.it/2014/03/tomorrow-morning-vegetables.html

Saturday March 22; Sabato 22 Marzo
10:00 am - 01:00 pm: Le Nuove Paste Ripiene con Antonella La Macchia
http://gigliocooking.blogspot.it/2014/03/le-nuove-paste-ripiene-giornata-di.html

04:00 - 07:00 pm Facciamo la Pizza. Lezione per bambini con Antonella La Macchia
http://gigliocooking.blogspot.it/2014/02/bambini-facciamo-la-pizza.html

Monday March 24:
06:00 - 09:00 pm Trimester Program lesson: FISH 2 - PRESERVED COD FISH
Stoccafisso alla Vicentina ; Baccalà Mantecato; the Poor fish

Tuesday March 25:
06:00 - 09:00 pm Trimester Program lesson:
Focaccia Coi Ciccioli (pizza dough) , Pappardelle Con La Lepre (fresh pasta with hare sauce)

Wednesday March 26:
06:00 - 09:00 pm Trimester Program lesson:
Soup of spring; Rabbit saddle in rosemary crust ;Strawberry sherbet

Sabato 29 Marzo:
10:00 am - 01:00  Cioccolato di Pasqua con Giovanni Stecca
http://gigliocooking.blogspot.it/2014/02/giovanni-stecca-torna-col-suo-cioccolato.html

04:00 - 07:00 Pasta Fresca. Lezione per bambini con Antonella La Macchia

Monday March 31:
06:00 - 09:00 pm Trimester Program lesson: PASTA 4 : COLOURED PASTA
Black squid ink pasta; Brown coffee pasta; Red Pasta with bell peppers

Tuesday April 1st:
06:00 - 09:00 pm Trimester Program lesson:
Caciucco (Fish soup) , Scampi Con Patate E Tartufi (Scampi and Truffle)

Wednesday April 2nd:
06:00 - 09:00 pm Trimester Program lesson:
Quail eggs, smoked salmon, salad; Crepes with Fossa cheese and fava puree;
Chicken breast rolls with anchovies; Strawberries with balsamic sauce

Sabato 5 Aprile:
10:00 am - 01:00 I Dolci Pasquali con Antonella La Macchia

04:00 - 07:00 pm  Le Paste Frolle. Lezione per bambini con Antonella La Macchia


Domenica 6 Aprile:
10:00 am - 01:00 pm Il Menu di Pasqua con Antonella La Macchia

Per informazioni e prenotazioni:
info@gigliocooking.com
tel 055 614 5 914055 614 5 914

No comments:

Post a Comment